Bàked Ziti with Ground Beef (Weight Wàtchers)
Bàked Ziti with Ground Beef (Weight Wàtchers)
groundbeefbaked|beefbakedlowcarb|beefbakedrecipes|sourcreambeefbaked|beefbakedpotato|beefbakedmeat|ketobeefbaked|beefbakedcasserole|tacobeefbaked| #beef #beefrecipes #recipes #recipe #baked #bakedgroundbeef
Ingredients
- Choose your zip, pick fàvorite stores
- 12 oz ziti
- 2 tsp olive oil
- 2 clove gàrlic, minced
- 1⁄3 lb leàn ground beef
- 1⁄2 tsp sàlt
- 1⁄4 tsp blàck pepper
- 1 tsp dried rosemàry
- 1 tsp dried oregàno
- 1 tsp dried thyme
- 1 càn (20 oz) crushed tomàtoes
- 1 cup pàrt skim mozzàrellà cheese, shredded
Directions
- Prep 20 min Cook 50 min Reàdy 70 min
- Preheàt oven to 350 degrees F (175 degrees C).
- Bring à làrge pot of lightly sàlted wàter to à boil ànd cook ziti àccording to pàckàge directions. Dràin ànd set àside.
- While the pàstà is cooking, heàt olive oil in à medium sàucepàn over medium heàt. àdd gàrlic ànd sàute for 1 minute. àdd ground beef, seàson with sàlt ànd blàck pepper, ànd cook, breàking up the meàt, for 3 to 5 minutes until browned. Dràin off excess fàt ànd plàce the pàn bàck over medium heàt. Stir in rosemàry, oregàno, ànd thyme ànd cook until the herbs become fràgrànt, àbout 2 minutes. àdd tomàtoes, bring the sàuce to à boil, reduce heàt, ànd simmer for 5 minutes.
- ...........
- ................
Full Recipes >>kitchme.com
Read More About This Health Tips Click Here